De Italiaanse smaken op jouw tafel

Passione per la Qualità is uw garantie voor lekkere Italiaanse gerechten bereid op basis van vakmanschap, traditie, passie en enkel de meest pure Italiaanse ingrediënten.

Galbani

Galbani staat al jaren voor vakmanschap, traditie en passie. Net aan die waarden blijven ook de échte pizzaiolo’s trouw. Gedreven door dezelfde passie voor de authentieke Italiaanse keuken, nemen zij alleen genoegen met het allerbeste. Ze zijn letterlijk opgegroeid met Galbani en blijven resoluut kiezen voor onze kwaliteitsproducten.

Hun vakmanschap verdient het om in de kijker geplaatst te worden. Daarom kennen we hen het label Passione per la Qualità toe. Zo worden ze ambassadeurs van de passie voor pure kwaliteit, die we ook bij Galbani koesteren.

Passione per la Qualità zit in alles wat onze ambassadeurs doen. Zo werken ze uitsluitend met eenvoudige, verse en echt Italiaanse ingrediënten en kwaliteitsproducten. Ze beschikken over een unieke vakkennis en gaan creatief aan de slag met traditionele recepten. Dat alles resulteert telkens weer in oprecht lekkere Italiaanse smaken.